Udgivet i 1 kommentar

Bustur til FCK – søndag d. 20. Oktober kl. 1600 **AFLYST**

I lørdags blev der spillet en eller anden lidt “ligegyldig” kamp i Parken, men det er nu på søndag det virkelige brag skal finde sted derovre… Ja denne kamp er i hvert fald MEGET vigtige for vores elskede klub end den landskamp, hvor fed den end var.
Vi skal i Parken på en af de helt svære udebaner i jagten på 3 livsvigtige point.
Det hele er måske nok lidt surt og tvært oven på sidste weekends kedelige nederlag til Sønderjydske, og der er skrevet mangt og meget på diverse sociale medier, men nu skal vi videre, og drengene har brug for vores opbakning i denne så svære kamp. Ja det er en rigtig svær kamp for os, men ja det er måske ikke lige det værste tidspunkt at møde FCK på med tanke på alle de skader og karantænen de har lige nu, så hvorfor skulle vi ikke kunne overraske dem lidt??

Vi beklager den noget korte frist, men håber der er nogle derude der alligevel er friske på at drage med os til Staden på søndag. 🙂

Skulle der komme en bus afsted, så er der denne gang billetter til de 15 hurtigste, men vi skal op på de 30 før vi kan sende en bus afsted.

Dato: Søndag den 20. Oktober kl. 16.00
Pris: 250,- for medlemmer / 350,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 11.00 fra Stadion.
Hjemkomst: Cirka kl. 2200
Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 17. Marts kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.
Send en mail til bustur@blueknights.dk
VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.

Udgivet i Skriv en kommentar

Busture til Marienlyst og Horsens den 25 & 30. september – **AFLYST**

Først har vi lige 2 hjemmekampe mod Randers idag og Brøndby næste søndag vi skal, forhåbentlig, have veloverstået, men derefter venter der 2 udekampe for os, den første når turen går til Odense/Marienlyst når vi skal møde deres DS-Hold i 3. runde i pokalturneringen, og derefter venter der en kort tur til Horsens.

Så kom og bak op disse 2 fede og dejlig korte ture, også selv om det er en mandag vi skal til Horsens. 🙂

Marienlyst – EfB – (POKAL 3. runde) Onsdag d. 25. September kl. 1800

Pris: 100,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 15.30 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2200
Sidste frist for tilmelding: Mandag d. 23. September kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

Horsens – EfB –  Mandag d. 30. September kl. 1900

Pris: 100,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 16.45 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2245
Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 26. September kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

Til denne kamp vil der være billetter til de 15 hurtigste!!!


Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.

Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Århus Søndag den 1/9 kl. 1200

Bedre sent end aldrig er der hermed en tur til Århus i hvad der nu har udviklet sig til at blive en super vigtig kamp i bunden af ligaen, så det er bare at komme med, og vi har også givet jer en god pris denne gang, så lad os nu få fyldt bussen op her.

AGF har i år, som de sidste MANGE år været sikkert på at i år var deres år, og nu var det kun et spørgsmål om tid inden champions league hymnen skulle spilles på stadion, men igen i år ligger de i den forkerte ende, og i skrivende stund ligger de nede i den kedelige afdeling sammen med os, så dette er vel nærmest en form for tidlig 6-point kamp, så det er vigtigt at vi nu bakker op om holdet og får en masse mennesker til Århus.
Ja vi skal lidt tidligt afsted, men får vi en bus afsted så skal vi til gengæld sørge for at der er kaffe (og måske Bailey. 😉 ) på kanden til de morgenfriske, så kom glad.

Til denne tur vil der også være billetter til kampen til de første 15 der melder sig til. 
Dato: søndag den 1. September kl. 12.00
Pris: 75,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 09.00 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 1630
Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 29. August kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.
Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.

Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Ålborg – søndag d. 11. August kl. 1400 – **AFLYST**

Så går turen mod Ålborg, og det bliver selvfølgelig endnu en vigtig kamp efter den lidt sløje start. Men vi har før hentet point deroppe, så hvorfor skulle vi ikke gøre det igen?? 🙂

Til denne tur vil der være billetter til de 15 hurtigste, så få jer nu meldt til denne fede tur til Ålborg, det er sgu en vigtig kamp, og vi fans kan altså være med til at gøre en forskel på udebane.

Dato: Søndag den 11. August kl. 14.00

Pris: 150,- for medlemmer / 250,- for ikke medlemmer

Afgang: Kl. 09.30 fra EfB Caféen.

Hjemkomst: Cirka kl. 2000

Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 8. August kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

Send en mail til bustur@blueknights.dk

VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.

Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Farum søndag d. 28/7 kl. 1400 **AFLYST**

Så er det atter tid til at skulle på togt, og denne gang går turen til det Nordsjællandske hvor FCN venter på Right to Dream Park.

Sidste sæsons 2 opgør i Farum endte med en uafgjort og en sejr, så chancen skulle da være til stede for et godt resultat igen, også selv om FCN’s nu endnu yngre hold også viste lovende takter i Horsens i 1. runde.

Der er sket lidt ændringer i mængden af billetter vi har til rådighed for nu, men vi arbejder på at forbedre det, men det betyder at vi til denne tur kun har 15 billetter til rådighed, og dem har vi valgt denne gang går til de første 15 medlemmer der melder sig til.

Og som vi startede på sidste gang så SKAL alle tilmeldinger foregå via nedenstående mail adresse.

FCN – EfB – SØNDAG d. 28. Juli kl. 1400
Pris: 250,- for medlemmer / 350,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 0900 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2030
Sidste frist for tilmelding: Torsdag d. 25 Juli kl. 1200, herefter kontaktes den busansvarlige.

For tilmelding gælder nedenstående.. mærk venligst mailen med hvilken bustur du gerne vil med til. Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE

Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Herning FREDAG den 12. Juli kl. 1900

Så starter en ny rigtig spændende sæson, og denne sæson er af mange dømt til at blive en rigtig giftig og vild en af slagsen da vi skal finde 3 direkte nedrykkere, fordi nogle kloge hoveder mener vi kun skal have 12 hold i landets begge række.

Sæsonen starter sjovt nok hvor sidste sæson sluttede på heden i Herning, men denne gang er det jo faktisk FCM der pludselig har revanche til gode imod os.

Der er sket lidt ændringer i mængden af billetter vi har til rådighed for nu, men vi arbejder på at forbedre det, men det betyder at vi til denne tur kun har 15 billetter til rådighed, og dem har vi valgt denne gang går til de første 15 medlemmer der melder sig til.

Og så håber jeg at i også tager godt imod at vi fra nu af siger at tilmeldingen SKAL foregå pr. email til bustur@blueknights.dk – det er simpelt blevet alt for uoverskueligt at modtage tilmeldinger på 6 forskellige måder, og her i år 2019 burde vi alle kunne sende en lille mail.

FCM – EfB – FREDAG d. 12. Juli kl. 1900
Pris: 75,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 1645 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2230
Sidste frist for tilmelding: Onsdag d. 10 Juli kl. 1200, herefter kontaktes den busansvarlige.

For tilmelding gælder nedenstående.. mærk venligst mailen med hvilken bustur du gerne vil med til. Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE

Udgivet i Skriv en kommentar

Praktisk info om turen imorgen til Herning.

God aften. 🙂

Lige lidt praktisk info omkring vores tur til Herning imorgen nu der er en del med, som enten ikke har været med før, eller kun har været det få gange.

Vi busansvarlige vil imorgen lørdag være på plads i cafeen ved det første højbord fra senest kl. 1330, og der sidder vi klar til at tage imod jer alle, og nu vi er ca. 150 personer der skal afsted imorgen, så kom gerne så snart i kan, for vi SKAL altså have sendt de busser afsted til tiden = kl. 1430.

Vi tager imod både kontanter og Mobilepay.

For dem der nåede at sikre sig en billet igennem os, så vil i få udleveret dem når i har betalt hos os.

I bussen er det os der står for salg af drikkevarer, og vi skulle have nok kolde øl, sodavand og cider med i bussen til jer alle.. ellers så finder vi flere. 😉

Vi er som sagt i cafeen, og det bliver omkring højbordene vi holder til os busansvarlige, for der vil også være en stor stak frivillige hos EfB som fuldt fortjent får lidt god mad og drikke inden kampen, men i der skal med os har også mulighed for at købe det i plejer i baren indtil afgang.

Shoppen skulle også holde ekstra ordinært åben imorgen, så ja mangler du lige et eller andet i blåt & hvidt at tage på imorgen, så slå lige et smut forbi dem imorgen også.

Skulle der være nogle derude der er forhindret af den ene eller anden grund, så husk også at EfB-cafeen også åbner og viser kampen imorgen, og skulle det vi allesammen håber ske og vi får bronze imorgen, så er der også dømt fest til ud på de små timer derude, og spillerne skulle også kigge forbi når de vender hjem.

Og så vil vi også lige til sidst sige det 1 sidste gang. Er der nogen der skal med vores bus imorgen, men som “kun” har billet til et andet sted på stadion, så er dette på eget ansvar, det er helt og aldeles op til de sikkerhedsansvarlige om de vil lukke jer ind og ud af de andre afsnit, og i teorien kan bussen blive nødt til at køre hvis de kræver det, men vi gør selvfølgelig som altid ALT hvad vi kan for at få alle med hjem.

Udgivet i 5 kommentarer

Bustur til FC Midtjylland den 25. Maj kl. 1700

Sidste udebane kamp i denne sæson foregår på heden i Herning når de nykårede pokalmestre tager imod os, i en kamp der efter deres pokalsejr har givet os en væsentlig større mulighed for at komme på et nyt europæisk eventyr, og skulle vi være så heldige/dygtige at sikre os 3. pladsen, så slipper vi også for en kvalkamp mod nr. 7 (AGF eller Randers!) om det, så ja det skal jagtes til det sidste, og derfor skal vi da have en masse folk afsted til Herning..

Vi nærmer os at vi har fyldt den første bus, men bestiller gerne en dobbeltdækker eller en bus mere, hvis det er det der skal til, så få jer nu meldt til denne FEDE tur til Herning.


FCM – EfB – LØRDAG d. 25. Maj kl. 1700
Pris: 75,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 1430 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2030
Sidste frist for tilmelding: Torsdag d. 23. Maj kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

For tilmelding gælder nedenstående.. mærk venligst mailen med hvilken bustur du gerne vil med til. Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE

Udgivet i Skriv en kommentar

Update på OB-turen fredag den 10. Maj

Som i sikkert allerede ved, så smed vi i forrige uge en tur op til vores kamp i Odense næste fredag, en kamp der muligvis kan afgøre hvem der skal bronze medaljen og som minimum en playoff kamp mod nr. 7 om at komme ud i Europa.
Efter endnu en sejr over Brøndby i søndags, så vil vi i Blue Knights gerne gøre vores lille del for at der kommer MAX. støtte på den svære udebane i Odense, så vi har været ude og jagte lidt støtte til turen, og nu kan vi melde ud af vores gode venner på Stalden Pool & Sportsbar har været så fantastisk søde at give et rigtig fint bidrag til vores tur, så vi nu kan sætte prisen godt ned.
Ja faktisk har vi nu besluttet at tilbyde jer medlemmer ENDNU en gratis tur, og jer der endnu ikke har meldt jer ind kan nu få turen til kun 100,- kr.
I modsætning til Brøndby-turen så er der denne gang IKKE billetter til alle.
Dette tilbud vil vi så til gengæld “kun” give indtil vi evt. skulle få fyldt en dobbeltdækker, eller max. 2 busser hvis interessen skulle være så stor.

Ydermere så har Stalden været endnu mere fantastiske, og givet os det tilbud at vi kan varme op på Stalden fra de åbner kl. 1200 og til afgang kl. 1630, og der vil komme nogle SUPER gode tilbud til jer, som vi vil vende tilbage med senere på ugen.
Vi vil derfor også denne gang lave opsamling på Stalden istedet for ved stadion som vi plejer, håber der er forståelse for dette, da det også gør det hele lettere for os.
Når vi kommer hjem med forhåbentlig 3 point i bagagen så vil der også være mulighed for at hoppe af på Stalden og fortsætte efterfesten der med de gode tilbud deroppe.

Så vores “info” om turen ser nu sådan her ud:

OB – EfB –  Fredag d. 10. Maj kl. 1900
Pris: 0,- for medlemmer / 100,- for ikke medlemmer
Afgang kl. 1630 fra Stalden Hjemkomst: Cirka kl. 23.00
Sidste frist for tilmelding: Torsdag d. 9. Maj kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

For tilmelding gælder nedenstående..
Mærk venligst mailen med: BUSTUR TIL ODENSE. Send en mail til bustur@blueknights.dk – VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.