Udgivet i 1 kommentar

Bustur til FC Nordsjælland søndag d. 14/4 kl. 1400

Så venter næste kamp i det spændende medaljeslutspil, og det er endnu en tur til det Sjællandske når FC Nordsjælland tager imod.

Sidste gang vi spillede derovre var i allerførste runde hvor vi efter en VILD 1. halvleg heldigvis kun var bagud med en enkelt, kom stærkt igen i 2. halvleg, og vel fortjent fik sæsonens første point.

I 1. runde i grundspillet fik FCN flot en pind med hjem fra Herning, så ja nogen nem kamp bliver det ikke, men vi har før drillet dem på deres plastik bane, og hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen??

Så lad os nu for pokker få en super hyggelig og festlig tur til Nordsjælland igen, for kampen er sgu SUPER vigtig i kampen om at nå den 3-4. plads, som jo kan give os en playoff kamp om at komme ud i Europa igen, og hvem vil ikke gerne det??
Nu vi atter skal lidt tidligt afsted, så har vi atter fundet en flaske Bailey frem, så der vil være kaffe og Bailey til de morgenfriske, og kommer vi afsted, så skal vi også nok lige finde noget morgenbrød til jer uden det skal koste jer ekstra. 🙂

DATO: Søndag den 14. April kl. 1400
Pris: 250,- for medlemmer / 350,- for ikke medlemmer
Afgang: kl. 0900 fra stadion
Hjemkomst: ca. kl. 2000
Sidste frist for tilmelding: TORSDAG den 11. April kl. 0800

1 tanke om “Bustur til FC Nordsjælland søndag d. 14/4 kl. 1400

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.