Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Herning FREDAG den 12. Juli kl. 1900

Så starter en ny rigtig spændende sæson, og denne sæson er af mange dømt til at blive en rigtig giftig og vild en af slagsen da vi skal finde 3 direkte nedrykkere, fordi nogle kloge hoveder mener vi kun skal have 12 hold i landets begge række.

Sæsonen starter sjovt nok hvor sidste sæson sluttede på heden i Herning, men denne gang er det jo faktisk FCM der pludselig har revanche til gode imod os.

Der er sket lidt ændringer i mængden af billetter vi har til rådighed for nu, men vi arbejder på at forbedre det, men det betyder at vi til denne tur kun har 15 billetter til rådighed, og dem har vi valgt denne gang går til de første 15 medlemmer der melder sig til.

Og så håber jeg at i også tager godt imod at vi fra nu af siger at tilmeldingen SKAL foregå pr. email til bustur@blueknights.dk – det er simpelt blevet alt for uoverskueligt at modtage tilmeldinger på 6 forskellige måder, og her i år 2019 burde vi alle kunne sende en lille mail.

FCM – EfB – FREDAG d. 12. Juli kl. 1900
Pris: 75,- for medlemmer / 150,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 1645 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 2230
Sidste frist for tilmelding: Onsdag d. 10 Juli kl. 1200, herefter kontaktes den busansvarlige.

For tilmelding gælder nedenstående.. mærk venligst mailen med hvilken bustur du gerne vil med til. Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.