Udgivet i Skriv en kommentar

Bustur til Herning – Lørdag den 28/7 kl. 1600

Så venter der et opgør mod, i manges øjne, vores hademodstander nr. 1 når mestrene fra FCM venter i Herning, og selv om det er lidt ferietid, så håber at mange er jer er klar på at tage med til Herning og være med til at skabe den fedeste kulisse på tribunen. Ja oddsene er imod os, men det var de sgu også i Farum, så hvorfor skulle vi ikke kunne drille de bønder fra Herning?? 😉

Vi prøver lidt noget nyt denne gang, som der også nok skal komme mere udførlig info op omkring snarest. Det er ikke noget i skal forvente bliver normal procedure fremover, men nu prøver vi lige det denne gang.

Vi har i samarbejde med Stalden Pool & Sportsbar arrangeret nogle gode tilbud denne dag, både før og efter kampen, der involverer lidt rabat på drikkevarer samt en billig burger at få lagt bunden på inden vi skal afsted. Og det starter sådan set fra de åbner kl. 1200 til afgang hvor vi vil være at finde deroppe og tage imod jer, men for jer der hellere vil stige på ved stadion vil der også være mulighed for det, men vi foretrækker dog denne dag at i møder op på Stalden. Og for jer der ikke skulle vide det, så er der åbent for alle på Stalden, uanset hvor gammel du er.

Vi SKAL afsted denne gang, og vi vil sgu rigtig gerne have fyldt minimum 1 bus, så vi har et godt tilbud jer.. for sølle 50 kr., kan du som medlem komme til Herning og hjem igen. På vejen hjem vil der også være mulighed for at stige af ved Stalden, men også ved Stadion som normalt.

Vi satser på at vi nok skal få bussen afsted, så vi melder allerede ud nu at bussen helt sikkert kører, så få jer nu bare meldt til, og jo før jo bedre.

Til denne tur vil der også være billetter til kampen til de første 30 der melder sig til.

Dato: Lørdag den 28. Juli kl. 16.00

Pris: 50,- for medlemmer / 100,- for ikke medlemmer

Afgang: Kl. 13.30 fra EfB Caféen. / Kl. 13.45 fra Stalden

Hjemkomst: Cirka kl. 19.30

Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 26. Juli kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige.

Send en mail til bustur@blueknights.dk

VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.