Udgivet i 2 kommentarer

Bustur til Randers på søndag d. 15/12 **AFLYST**

Ja der er sgu ikke meget positivt at sige efter kampen i Sønderjydske igår, så vi vil bare lade værd med at bruge mere tid på den, det er der nok andre folk der skal gøre. 😉

JA.. det ser sgu ikke just skide godt ud i tabellen, og der er altså et stykke arbejde foran os hvis vi skal rykke op i tabellen, men Grethe Sønck har ikke sunget endnu, og vi bliver nødt til at fortsætte med at støtte holdet op, for vores støtte gør altså en forskel, bare spørg spillerne.

Til denne tur har vi desværre IKKE kunne få billetter til kampen, så det må i selv sørge for denne gang, til gengæld så vil vi nu gøre vores lille del til at få folk afsted til Randers, så vi har nu et rigtig godt tilbud til jer, så nu kan det ikke svare sig at køre selv, så lad os nu få fyldt bussen op.

Vi vil kun kræve en krøllet 50’er for jer medlemmer, eller en 100-mand hvis du/I IKKE er.

Vi beklager den korte frist, men ja håber i vil bakke op om turen alligevel. Vi skal som udgangspunkt også op på 30 tilmeldte før vi kører.

Dato: Søndag den 15. December kl. 14.00
Pris: 50,- for medlemmer / 100,- for ikke medlemmer
Afgang: Kl. 10.30 fra EfB Caféen. Hjemkomst: Cirka kl. 1900
Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 12. December kl. 0800, herefter kontaktes den busansvarlige. Send en mail til bustur@blueknights.dk VENLIGST MÆRK MAILEN MED OM DU/I ER MEDLEMMER ELLER EJ, SAMT TELEFON NUMMER, SAMT NAVN PÅ ALLE TILMELDTE

2 tanker om “Bustur til Randers på søndag d. 15/12 **AFLYST**

 1. Hej
  Mit navn er Malthe og kommer fra Farsø skole og jeg er igang med at lave en projektopgave om hooligans og roligans i europa så derfor spørger jeg jer om jeg må stille jer spørgsmål.
  Spørgsmål 1: Hvad ville i sige i er hooligans eller roligans.
  spørgsmål 2: Hvad ville i sige hooligan står for
  Spørgsmål 3: Hvad ville i sige roligan står for
  På forhånd tak
  Venlig Hilsen Malthe

 2. Hej Malthe.

  Skal lige prøve at svare dig her, så må du skrive tilbage hvis der er flere spørgsmål.

  1: Ingen af delene vil jeg sige, men ja klart tættest på roligans. Roligans er jo en betegnelse for de fans der følger vores landshold. De fleste af os er en flok stille og rolige fans af EfB som godt kan lide at følge dem og støtte dem i medgang og modgang, og det er selvfølgelig på fredelig vis, men gerne med masser af sang og “larm”.

  2: Hooligans er vel en betegnelse for fodbold “fans” der går til fodbold lige så meget for at lave ballade/slås osv. som for at se fodbold.

  3: Som nævnt under pkt. 1 så vil jeg sige at en roligan er en fan af det danske landshold i fodbold, som også elsker fest og gang i den, men igen på en god måde, og helst også uden at lave ballade, udøve hærværk og sådan noget.

  Håber det hjalp lidt, ellers så skriv på formand@blueknights.dk

  Mvh.
  Steffen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.