Udgivet i Skriv en kommentar

Lidt info omkring turen til Vejle søndag.

Vi er nu oppe på 31 tilmeldte til turen til Vejle søndag, og igen mange tak til jer, som har valgt at bakke op om vores tur. Det bliver med garanti en af de virkelig fede ture så mange EfB-fans der tager til Vejle søndag.

Skulle du endnu ikke have fået meldt dig til, så bare kom ud af busken og få meldt dig til snarest muligt, enten herinde på hjemmesiden, eller via mail til bustur@blueknights.dk eller ring/SMS evt. til mig Steffen. Der er stadig god plads i bussen og der er også stadig flere fribilletter tilbage, så kom nu ud af den dersens busk og få meldt dig til. Det koster kun en krøllet 50’er for jer medlemmer eller det dobbelte for jer der ikke er.

Og så også lige lidt praktisk info, også for jer der ikke har været med før.

På søndag er vi busansvarlige at finde i cafeen (regner jeg med lige pt.) fra kl. 1130, så kom gerne i god tid og “tjek ind” hos os, så i kan få betalt og/eller få udleveret jeres fribillet.

Om bord på bussen er det os der står for salget af drikkevarer til favorable priser (ØL & Vand = 15 kr. – Cider = 20,- kr. – Kildevand = 10 kr.), og dermed må der ikke nydes egne drikkevarer i bussen.

Skulle der ellers være spørgsmål så råber i bare højt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.