Udgivet i Skriv en kommentar

Praktisk info om turen imorgen til Herning.

God aften. 🙂

Lige lidt praktisk info omkring vores tur til Herning imorgen nu der er en del med, som enten ikke har været med før, eller kun har været det få gange.

Vi busansvarlige vil imorgen lørdag være på plads i cafeen ved det første højbord fra senest kl. 1330, og der sidder vi klar til at tage imod jer alle, og nu vi er ca. 150 personer der skal afsted imorgen, så kom gerne så snart i kan, for vi SKAL altså have sendt de busser afsted til tiden = kl. 1430.

Vi tager imod både kontanter og Mobilepay.

For dem der nåede at sikre sig en billet igennem os, så vil i få udleveret dem når i har betalt hos os.

I bussen er det os der står for salg af drikkevarer, og vi skulle have nok kolde øl, sodavand og cider med i bussen til jer alle.. ellers så finder vi flere. 😉

Vi er som sagt i cafeen, og det bliver omkring højbordene vi holder til os busansvarlige, for der vil også være en stor stak frivillige hos EfB som fuldt fortjent får lidt god mad og drikke inden kampen, men i der skal med os har også mulighed for at købe det i plejer i baren indtil afgang.

Shoppen skulle også holde ekstra ordinært åben imorgen, så ja mangler du lige et eller andet i blåt & hvidt at tage på imorgen, så slå lige et smut forbi dem imorgen også.

Skulle der være nogle derude der er forhindret af den ene eller anden grund, så husk også at EfB-cafeen også åbner og viser kampen imorgen, og skulle det vi allesammen håber ske og vi får bronze imorgen, så er der også dømt fest til ud på de små timer derude, og spillerne skulle også kigge forbi når de vender hjem.

Og så vil vi også lige til sidst sige det 1 sidste gang. Er der nogen der skal med vores bus imorgen, men som “kun” har billet til et andet sted på stadion, så er dette på eget ansvar, det er helt og aldeles op til de sikkerhedsansvarlige om de vil lukke jer ind og ud af de andre afsnit, og i teorien kan bussen blive nødt til at køre hvis de kræver det, men vi gør selvfølgelig som altid ALT hvad vi kan for at få alle med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.