Udgivet i Skriv en kommentar

Update på HB Køge kampen nu på søndag.

God dag derude.

Lige en lille reminder/update omkring vores tur til Køge/Herfølge på søndag.

Vi nærmer os de 30 tilmeldte, så der er stadig god plads, og vi lader også bare tilmeldingen køre så længe der stadig er pladser i bussen.

Vi har netop fået at vide at HB Køge har fundet en sponsor til kampen, så det betyder at der er GRATIS adgang til ALLE til kampen, så derfor får i selvfølgelig heller ikke udleveret nogle billetter på søndag.

Det er som nævnt før fuldstændig og aldeles gratis som medlem af fanklubben at tage med på søndag, og er du ikke medlem, så kan du komme med for kun 100,- kr. som et medlemsskab koster nu her.

Og dette er den sidste kamp inden vi står overfor over 3 måneders vinterpause, så kom nu med til kampen og giv drengene den støtte de fortjener, så vi kan få den så vigtige sejr at gå til pause på. Kampen kommer heller ikke på TV, så det er simpelthen den eneste mulighed for at se kampen. Så få nu hanket op i vennerne og få jer meldt til denne fede gratis tur. Send en mail til os på bustur@blueknights.dk eller kontakt mig Steffen på 21487001 (helst på SMS) hvis du vil med.

På søndag har vi stadig sat afgang til 0945, og vi busansvarlige vil denne gang være at finde i cafeen fra kl. 0845.

OG kan du ikke vente med at se fodbold til søndag, så husk at der her kl. 1600 er gratis Champions League bold med U19 drengene når de skal møde Inter i returkampen. Det er som sagt ganske gratis, så kom ud og se vores kommende stjerner i aktion. Se evt. mere info om kampen lige her -> http://www.efb.dk/praktisk-info-om-youth-league-kampen-mod-inter-milan-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.