Udgivet i 2 kommentarer

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Så er vi endelig i luften med vores nye hjemmeside, som vi takket været vores lille tekniske geni Lasse har fået op at køre nu.

Det var ikke fordi vi som sådan var træt af den gamle hjemmeside, men som flere af jer ved, så var det en tung og dyr klods om benet hos os, og denne nye hjemmeside kan det samme, men koster kun en promille i forhold til den gamle.

Vores plan er også at vi fremover smider vores busture op herinde som en anden vare man skal købe hvis man gerne vil med. Det gode ved dette er også er vi igen får den funktion frem at man kan se hvor mange der er tilmeldte der er. Dette er selvfølgelig nok noget vi skal komme tilbage med mere info om senere.

Men ellers håber vi bare i bestyrelsen at i vil tage godt imod vores nye hjemmeside, men vi tager som altid gerne imod gode forslag og konstruktiv kritik, for der er selvfølgelig mange ting vi lige skal lære at bruge helt rigtigt, men det basale skulle være på plads nu, og så kan vi altid udbygge siden som tiden går og der kommer nye ideer til.

På vegne af bestyrelsen

Steffen Kristensen

2 tanker om “Velkommen til vores nye hjemmeside.

  1. Flot hjemmeside! Den er let overskuelig og brugervenlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.